Així és, enguany el Patronat d’Esports de Castelló ha fet 25 anys, i ho fa amb un prestigi consolidat. Per ací han passat molts treballadors, membres del Consell Rector i polítics, tots amb la intenció de contribuir a augmentar les possibilitats esportives de Castelló, per millorar i augmentar les instal•lacions esportives, i per facilitar l’accés a la pràctica esportiva a tota la població; i s’ha fet sempre amb un clima excel•lent i amb una visió constructiva.

I aquest divendres ho celebrarem en la Festa de l’Esport Base, una gala que en diversos formats i en diverses seus, també serà la número 25 i per això aquesta edició vam decidir fer-la a la sala més gran que tenim al nostre poble, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

En aquesta gala sempre s’ha volgut reconèixer als joves esportistes de la nostra ciutat que han destacat en les respectives disciplines, joves que en alguns casos després, han arribat a convertir-se en esportistes d’èl•lit, divendres també comptarem en molts d’ells. Eixe ha estat l’objectiu principal de les gales, però no l’únic. En els últims anys, més enllà dels resultats i dels èxits, se li ha volgut donar un major pes i una major importància, als valors de l’esport. En aquesta part, els clubs i esportistes de la ciutat, convidats des del Patronat, creen tota una sèrie de vídeos, on s’arrepleguen aquests valors, i on es poden visualitzar sentiments i sensacions que toquen la fibra. És una part molt emotiva que ja s’ha convertit en imprescindible.

Però aquesta festa, tindrà alguna cosa més. Farem un repàs pels 25 anys d’història d’aquest organisme autònom, reconeixerem als grans esportistes castellonencs que han passat per esta gala, i viurem moltes sorpreses. Per tant no es tracta d’una gala més; no, es tracta de la festa de l’esport a Castelló, on tothom està convidat.

El Patronat d’Esports ha canviat molt en aquestos 25 anys adaptant-se a les necessitats de cada moment. A dia de hui, tots som conscients de la importància de l’esport a la nostra ciutat. Des del Patronat d’Esports seguirem treballant dia rere dia, perquè #LesportMouCastelló. H

*Regidor d’Esports de Castelló