Si haguera de posar adjectius a estos quasi 2 anys al capdavant del govern municipal, triaria, sens dubte, «intensos i productius».

En este temps, hem posat de manifest que una altra forma de governar era possible i necessària. Era necessari abordar amb valentia temes clau per a la transformació de l’Alcora i donar resposta a les demandes dels veïns. I estem complint objectius: Ja tenim servei de guàrdia farmacèutica els 365 dies de l’any, evitant el desplaçament a altres municipis. Està en marxa el Pla d’Accessibilitat, per un poble per a les persones, amb voreres àmplies, transitables i segures. S’ha desbloquejat el nou PGOU, que contempla el creixement de l’Alcora i la creació de nombrosos llocs de treball. En 2 anys s’ha reduït l’atur quasi un 30%, registrant la xifra més baixa des de 2008, i el deute municipal ha disminuït un 22%, de 7 a 5,4 milions d’euros. S’han donat més ajudes que mai per a l’adquisició de llibres de text i s’han augmentat les partides d’Educació i Polítiques Inclusives. S’ha adquirit la totalitat de la Reial Fàbrica, rescatant de l’oblit una part fonamental de la nostra història per a fer un gran projecte de futur. Després de molts anys, s’han posat en funcionament les instal·lacions del Centre del Dia, amb el trasllat de la Unitat de Respir. S’ha dinamitzat l’Alcora i potenciat les festes: creació del Mesó de la Tapa, trasllat de la Pasqua Taurina a la plaça Sant Roc… S’han fet realitat importants instal·lacions esportives com les pistes d’atletisme i patinatge i el camp de futbol 7. S’ha potenciat el Casal Jove i posat en funcionament nous serveis: matronatació, consulta afectiu-sexual, Escoleta Vespertina, mediació veïnal, entre molts altres projectes…

I el PP diu que han sigut 2 anys de paràlisis… «Se cree el ladrón que todos son de su condición», doncs no es recorda una etapa més improductiva per a l’Alcora que la passada legislatura (PP al govern).

La realitat i els fets s’imposen i evidencien les falsedats i la manipulació d’aquells que solament saben dir No a tot, sense aportar res.

Molt fet, però també, molt per fer. Seguim endavant!

*Alcalde de l’Alcora