Així va definir la premsa un dels debats del darrer plenari de l’Ajuntament de Castelló i la veritat, no ho negaré, és cert. Però com vostés comprendran, hi ha moments que la gent ens hem de plantar davant de les calúmnies reiterades d’aquells que, per arribar al poder, estan disposats a fer mal a tota costa. Els fique en antecedents, el debat hauria d’haver sigut sobre la proposta de mobilitat que el govern va presentar pels grups Lourdes i Sant Andrés, que permetrà que vianants i ciclistes tinguen una connexió segura amb la ciutat i la xarxa de carrils bici del terme municipal.

El PP pretenia que aquesta solució la realitzarem com ho planejaven ells abans, mantenint a l’automòbil com al rei absolut i amb planificacions de carrils bici que mai arriben, i com a exemple tenim la ronda nord i la ronda oest.

Aquest debat podria haver sigut profitós però en volta d’això el que va dir el PP ho podem resumir en el govern ho fem tot mal, molt mal, i el PP és la veu del poble. Aquest discurs es repeteix com un mantra entre les files populars, encara que és totalment fals i no sols és fals, sinó que també és prepotent, ja que asseguren que no ens reunim mai amb els veïns, cosa que si miraren les fotos dels periòdics, no seré jo qui els demane a la dreta que llegisca les notícies, això són peras al olmo, bo, sols amb mirar les fotos sabrien que és una mentida.

Però a ells mentir els importa poc, perquè a banda d’intentar deslegitimar el govern com siga, també volen que fracassem encara que això supose un perjudici per la ciutat de Castelló i per això no volen que executem les inversions europees de l’EDUSI. En definitiva, el PP ha decidit crear polèmiques fictícies, repetir mantres falsos. Tot amb una màxima que podem resumir en: Cuanto peor para todos, mejor. Mejor para mí el suyo beneficio político. Així que sempre que puguen fiquen ben lluny a aquesta gent, que no té cap problema en enganyar-los, si així els pot fer enfadar en contra del govern. Algú que viu de la polèmica pot ser moltes coses però no una bona companyia. HSFlb*Portaveu de Compromís i regidor de Transparència, Modernització i Normalització a l’Ajuntament de Castelló