Aquesta setmana es complís just un any de la inauguració de la nova Ciutat Esportiva Municipal. Una instal·lació que, fins ara, ens ha costat ja a tots els veïns 3.561.000 € dels que 651.464 € corresponen a sobrecostos aprovats per PSOE i Compromís. Ara, tan sols un any després de la seua inauguració, esta instal·lació presenta greus deficiències i demostra deixadesa en el seu manteniment.

Aquesta Ciutat Esportiva va tindre que ser precintada a les poques setmanes d’inaugurar-se al caure part d’una grada ferint greument a un xiquet. La cafeteria continua tancada per falta de llicència. Les zones d’ombra son inexistents. Les cristaleres dels vestuaris estàn trencades generant un perill per als usuaris. Part del jardí està abandonat i la font inutilitzada. La brossa creix sense control. La vegetació espinosa que inunda el jardí ha generat nombroses queixes d’usuaris que han patit punxades. La deixadesa es tal que aquesta milionària instal·lació no conta ni en un element tan bàsic en un camp de futbol com és un simple inflador de balons.

Si tot açò no fora poc, la Ciutat Esportiva Municipal s’ha passat l’estiu tancada als nostres clubs que inclús han tingut que alquilar camps en Castelló per a poder entrenar.

Benlloch s’ompli la boca pregonant que som el municipi en més camps de futbol per càpita, amb 11 camps, però la realitat es que tan sols 3 d’estos camps són municipals. De fet, mentre l’alcalde estava viatjant pel món traient pit de que som la ciutat en més camps de futbol, els clubs del nostre poble es buscaven la vida alquilant camps en Castelló per a poder preparar la nova temporada.Sense anar més lluny, Benlloch ens va «vendre» aquest estiu que havia anat a Argentina a oferir aquesta instal»lació al president Macri. Eixa es la seua especialitat: «vendre» que Vila-real avança encara que la realitat el deixa cada dia més en evidència.

*Portaveu del PP en Vila-real