En pocs dies tornarem a estar immersos dins d’una nova campanya electoral, en este cas per decidir quins seran els nostres representants al Parlament Europeu i als municipis. I és en esta segona urna que es dirimiran, amb tota seguretat, les competicions més emocionants.

Des de Bloc-Compromís de Betxí encarem este nou repte amb la màxima il·lusió, sabedors que s’ha fet una gran feina durant els últims huit anys. Especialment en matèria econòmica i social, però també en l’àmbit urbanístic, esportiu i festiu.

Enguany, més que mai, s’ha acostat moltíssima gent per fer que el nostre projecte arribe, una vegada més, a bon port. Especialment gent jove és la que ha configurat el nucli central del grup que formarà la nostra llista electoral. I això és una bona notícia, una gran notícia.

LES PASSADES eleccions que tot just han acabat han suposat la primera pedra de toc per veure com aniran les coses. I la victòria aconseguida per segona vegada en la història en les eleccions autonòmiques a Betxí ens donen la màxima força per prendre impuls i arribar al 26 de maig amb les màximes aspiracions de revalidar uns grans resultats.

La nostra forma de treballar, ja és coneguda per tothom: continuarem amb la línia de les propostes i dels grans reptes que milloren la nostra població, lluny dels enfrontaments, dels insults i de les faltes de respecte d’altres partits. I des d’esta premissa, tornem a posar damunt la taula objectius ambiciosos que sense dubte durem a terme: eliminació definitiva del deute municipal, construcció d’un gran espai polifuncional per a l’organització de les festes, remodelació de l’avinguda 1r de Maig, l’artèria principal del poble.

I tot això, embolcallat amb la política del dia a dia, la que millora de forma permanent la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, el motor que ens mou sempre.

*Alcalde i candidat de Compromís a l’alcaldia de Betxí