Mai haguerem imaginat veure’ns en una situació així. El país en estat d’alarma. Els ciutadans confinats a casa. La mobilitat restringida. Els carrers buits ocupats per militars i policía que ens recorden que no podem eixir de casa. Els supermercats amb estanteries buides de productes bàsics. Els balcons convertits en l’única connexió en l’exterior. El contacte en familiars i amics limitat a gelades video-converses. Els sanitaris demostrant com sempre que són uns autèntics herois que treballen sense descans per salvar-nos la vida i ho fan en una falta de protecció lamentable que ha provocat que siguen ja 6.000 els sanitaris infectats. Una bufetada de realitat que mai haguerem imaginat.

I perquè estem així? Segur que tots teniu la resposta, heu tingut temps per a la reflexió i molta informació al vostre abast. Jo hui em reserve la meua opinió. I ho faig perque la situació em sembla de tal gravetat que entenc que hem de centrar els nostres esforços en eixir d’esta.

Nosaltres per la nostra part, i amb total lleialtat, estem oferint a diari la nostra col·laboració a qui té la responsabilitat de governar aquesta crisi. Hem plantejat paralitzar el pagament de tasses i impostos a sectors vulnerables, tramitar el pagament immediat de totes les factures pendents en especial atenció a autònoms, pymes i associacions, ampliar els serveis d’ajuda a domicili per a majors i col·lectius vulnerables...

Algunes d’estes propostes ja han sigut aprovades i els veïns les poden disfrutar, altres continuen en estudi, siga com siga, eixa és la nostra aportació per eixir d’esta: que no es quede per aplicar en Vila-real cap bona proposta que puga ajudar als nostres veïns. Ànim! Entre tots ho aconseguirem!

*Portavoz del PP en Vila-real