L’Ajuntament de Nules es troba realitzant diferents actuacions a l’avinguda de primera línia de les platges enfocades a millorar la seguretat vial i a ampliar les places d’estacionament d’aquesta zona de la població marítima.

En concret, aquestes accions s’han portat a terme a l’avinguda de la Plana Baixa on s’ha modificat l’estacionament. Així doncs, s’ha canviat l’aparcament tradicionalment anomenat en bateria a espiga. Aquesta modalitat permet que el vehicle ixca de cara i compta, a més, amb una millor visibilitat. Per altra banda, la càrrega i la descàrrega del maleter es fa des de la vorera i no des de la calçada per tant es millora considerablement la seguretat vial d’aquesta zona.

A més, des del departament de la Policia Local de Nules s’assenyala que amb aquest canvi s’aprofita també per a ampliar les places d’aparcament, donant resposta a queixes ciutadanes sobre l’estretor d’aquestes places.

L’intenció de l’Ajuntament de Nules és modificar el sistema d’estacionament en tota la primera avinguda de les platges, aquests canvis van començar a finals de l’any 2019 a l’avinguda Illes Columbretes, al mes de maig s’ha portat a terme en la de la Pana Baixa, i ara en juny a l’avinguda de Mallorca,amb l’objectiu és reforçar la seguretat vial en una de les zones amb més circulació en l’època estival. La intenció és anar modificant de manera progressiva els diferents aparcaments en bateria a la població per guanyar seguretat.

*Alcalde de Nules