Els membres del govern local de l’Ajuntament de Nules seguim atenent la ciutadania de manera telemàtica amb cita prèvia, per aquest motiu s’ha activat un dispositiu per a coordinar les diferents consultes que es faran de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. De manera que, les persones interessades en fer ús d’aquest servei han de sol·licitar-lo bé al correu electrònic gabinetealcaldia@nules.es o trucant al número de telèfon 964 67 00 01 (ext. 161) per a poder fixar data i hora.

Aquesta iniciativa es posa en marxa per a seguir mantenint reunions amb els veïns i veïnes de la localitat que volen traslladar a l’ajuntament les seues preocupacions, problemes o necessitats. És important en aquests moments seguir escoltant la ciutadania i donat que no es pot mantindre contacte físic, i que amb el decret de l’Estat d’Alarma varem tindre que suspendré l’agenda de reunions i cites, les noves tecnologies ens permeten continuar amb l’atenció directa a la ciutadania.

Des de l’Ajuntament de Nules es recorda que se segueix prestant atenció telefònica i recomanem la ciutadania que els tràmits o gestions de caràcter municipal es facin a través de la seu electrònica que es pot trobar al web www.nules.es a l’enllaç https://nules.sedelectronica.es

Per altra banda des de L’Ajuntament de Nules instem a la Generalitat a compartir amb els ajuntaments la informació relacionada amb les persones afectades pel Covid-19 per a poder previndre i controlar contagis i ajudar-les amb els diferents recursos municipals activats davant aquesta situació d’emergència sanitària.

*Alcalde de Nules