+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

Firma invitada

Avançar o recular

 

SILVERIO Tena
22/04/2019

Aquest diumenge cal anar a votar, i cal fer-ho en totes les urnes perquè ens juguem el futur.

A l’urna autonòmica decidim si volem continuar els canvis que ens han millorat la vida a a tots i totes: tenim més ocupació que fa quatre anys, més inversió estrangera que mai, més escoles, més EOI, més ajudes a la indústria, més serveis socials, no repaguem les medicines, hem dit adéu a la corrupció...

En definitiva, optem entre seguir les polítiques valentes què, gràcies a Compromís, ens han posat al capdavant de la recuperació de drets, serveis púbics i transparència a nivell estatal, o si tornem al passat obscur i corrupte.

I decidim també si volem tindre per primera vegada una a Mònica Oltra de presidenta, una dona imparable i valenta, que serà la primera dona presidenta de la Generalitat de la nostra història, o si, per contra, acaba presidint la Generalitat alguna de les tres dretes, o algú que no descarta pactar amb una d’elles.

Pel que fa a les urnes estatals, de Congrés i Senat, què decidim? Decidim si volem que els nostres pobles volen tindre veu a Madrid per defensar i reivindicar el que els pertoca. Decidim si volem que Joan Baldoví defense la taronja i el taulell a Madrid; si volem que Marta Sorlí i Jordi Navarrete lluiten per alliberar l’AP-7, per uns Rodalia dignes i per millorar les nostres costes, o si els nostres pobles, per contra, es queden sense vot. O tindre veu i exigir amb Compromís, o aplaudir i callar.

En els dos casos, a més, Compromís és garantia de polítiques de progrés. Ací, a la Generalitat valenciana, Compromís es garantia de més Botànic front temptacions d’altres a pactar amb una de les tres dretes. Allí, a Madrid, més Compromís serà clau per evitar també un pacte de dreta i per aconseguir el finançament just que evite que els nostres fills i nets nasquen amb un deute de 9.500 euros que no han generat.

*Candidat de Compromís a les Corts Valencianes

 
 
1 Comentario
01

Por APM 10:55 - 22.04.2019

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

A vore, Silverio, que vol dir que no repaguem les medicines?. Que no les paguem dos vegades?. Perque pagar, a mi si que em toca pagar mes de cent euros al mes per les meues. Jo soc un valencià autonom dels pobrets, amb pocs ingresos, que no puc anar-me de vacançes perque no em dona el bolsillo, que tinc clar que hi ha que votar en clau valenciana, i vos vote, pero no m´agrada que aneu fent electoralisme des de la veritat a mitjes o dede la mentira com els altres partits. Igual que no vote al PP o al PSOE, ara que esteu al govern, mes val que cumpliu les promesses, como no anar de la ma de cap partit si aquest no firma una financiació justa per als valencians, si no elimineu els barracons, si la AP-7 no es fa gratuita. Es l´hora de cumplir les promesses de tota la vida que els altres partits no han fet. Si no, a la seguent ja sereu com tots.