Nules tanca l’any amb les xifres d’atur més baixes de l’actual legislatura, de fet en el període del mes de juny del 2015 al mes de desembre del 2017 s’ha reduït en 340 persones. Quan varem entrar a governar a l’Ajuntament de Nules, la xifra de desocupació era de 903 persones, mentre que en data de desembre del 2017 ens trobem en una disminució molt important donat que es registren 563 persones en atur.

Aquestes dades són molt significatives per a nosaltres ja que ens indiquen que les polítiques d’ocupació que portem a terme són efectives encara que som conscients que hi ha molt per fer.

De fet, en aquests anys s’ha registrat un augment econòmic en els pressuposts municipals i també en temes relacionats amb contractació de personal. En l’any 2017 s’ha disminuït la xifra d’atur en 112 persones ja que s’ha passat de 675 persones en atur en el mes de gener a 563 en l’últim mes de l’any.

ENTRE ALGUNS dels projectes que s’ han activat en 2017 són el projecte T’Avalem Nules, amb una aportació del Consell de 389.059,20 euros i una aportació municipal de 100.000 euros, per al qual s’han contractat vint-i-cinc persones que estant treballant en la remodelació del passeig de Mascarell; el projecte T’Avalem Plus dotat amb una subvenció del Servef de 125.513,16 euros, per al qual s’han contractat sis joves qualificats per un període d’un any i a jornada completa que es troben treballant en diferents departaments municipals; i també s’han posat en marxa altres actuacions d’ocupació com el Pla d’Ocupació Conjunt, pel qual s’ha contractat un total d’11 persones per un període de tres mesos.

També un taller d’ocupació i els programes EMCORP i EMCORD del Servef.

*Alcalde de Nules