Nules segueix posant en marxa iniciatives per a preservar el medi ambient i el Consell de Xiquets i Xiquetes del nostre poble ha creat una campanya per a reduir l’ús de plàstics i paper d’alumini amb el repartiment a l’alumnat de tots els centres educatius d’unes bossetes per als entrepans. La iniciativa es recull sota el lema Amb aquesta bosseta, ajudem el planeta.

La setmana passada vaig anar amb el regidor de Participación Ciutadana de l’Ajuntament de Nules, Jaume Segura, a repartir aquestes bossetes per a entrepans a tots els escolars de la localitat dels diferents cicles del CEIP Cervantes, CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Jaume I, CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII, Col·legi Nostra Senyora de la Consolació, l’Escola d’Infantil Los Gorriones i l’IES Gilbert de Centelles.

L’AJUNTAMENT hem volgut col·laborar amb aquesta iniciativa creada pel Consell de Xiquets i Xiquetes de Nules, ja que és una bona forma de fomentar entre els més menuts la cura que cal tindre pel medi ambient.

Els eslògans, dibuixos i cartells han sigut creats pels escolars que formen part d’aquest Consell de Xiquets i Xiquetes que es va crear fa un any amb la finalitat de promoure la participació dels més menuts en els temes municipals, un dels objetius del equip de gonern de l’Ajuntament. Els més xicotets havien de elegir un aspecte important per millorar el municipi i aquesta és la primera mesura que han pres. Una vegada més, amb estes decisions, ens donen un exemple als més grans.

PREMGUEM nota i treballem per deixar un planeta digne als que estan per vindre. Està a la nostra má i és la nostra obligació. Entre tots i totes ho podem conseguir.

*Alcalde de Nules