Estem en plena campanya electoral. No ens enganyem amb la retòrica de la precampanya quan la realitat és que estem en constant campanya, on són més importants les ocurrències que caben en un missatge de Twitter o de Whatsapp que les propostes serioses que poden millorar les nostres vides. La reforma de la Llei Electoral de 2011, que va suposar un intent d’evitar l’ús de les institucions de manera partidista durant les campanyes electorals, l’única cosa que ha aconseguit és que la campanya comence molt abans de la convocatòria d’eleccions. Ací tenim al govern municipal anunciant des de fa mesos inauguracions en diferit i projectes que encara estan pendents de ser aprovats. Ha de ser que l’alcaldessa entén com a lleialtat institucional envers els seus socis del Pacte del Grau anunciar a so de bombo i platerets la realització de projectes que en aquests moments estan en procés de negociació i que en molts casos són a iniciativa de CSenM.

Mentrestant, la dreta en l’oposició municipal es dedica únicament a destruir sense fer cap proposta per a millorar Castelló. El PP s’ha instal·lat en la teoria del caos dient que Castelló s’ha convertit en una ciutat sense llei envaïda per zombies que només amb la mirada et converteixen en radical independentista, pro-etarra i, per si això fóra poc, et col·loquen un llaç groc i t’ensenyen el cul. Begoña Carrasco, fent un ús cada cop més prolix del diccionari Vox de la llengua, des del seu compte de Twitter acusa directament al govern de ser uns delinqüents dient que «tenemos un gobierno que secuestra al niño Jesús para poner un lazo amarillo». Nyas coca. Aquesta violència verbal no li ha servit a Carrasco per a guanyar unes primàries, però si perquè l’amo Casado la proclame candidata a l’alcaldia de Castelló. Davant tot açò Ciudadanos de Castelló diu que ho entén tot però que, d’una manera molt respectuosa, s’absté de dir i fer res.

A Castelló en Moviment seguirem treballant fins les eleccions per avançar en les propostes per a millorar les vides de les persones que vivim a Castelló. No hi ha millor campanya que complir amb les promeses i mantindre’s coherents i honestes. Així som a CSenM.

*Regidor de CSenMoviment