El recent anunci del conseller d’Educació sobre la gratuïtat del menjador escolar és una gran notícia que em fa sentir orgullosa de formar part de Compromís, l’única força que és garantia de canvi. Podem anar amb el cap ben alt, perquè hem fet allò que vam dir que faríem, i allí on hem governat hem sigut clau de transformació.

Hem impulsat polítiques valentes que fiquen al centre a les persones; hem consolidat drets front els privilegis que va implantar la dreta valenciana, i hem treballat de valent per revertir les retallades de Rajoy. De fet, hem aconseguit que els serveis socials siguen la quarta pota d’eixe Estat de Benestar que volem assolir, junt amb l’educació pública i de qualitat, la sanitat pública i universal i unes pensions dignes; Objectius irrenunciables de Compromís.

HEM REVERTIT i recuperat per la ciutadania hospitals privatitzats pel PartitPoliimputat. Un PP que en en 20 anys ens va deixar una herència reputacional de corrupció i mala gestió que hem revertit en només 4 anys. I ho hem fet: hem passat de ser la Barbaritat Valenciana de Camps, Cotino, Blasco o Carlos Fabra a què ara la UE ens fique com a exemple europeu en lluita contra la corrupció. Es a dir, el Botànic ha aconseguit llevar la taca que el PP ens va deixar, i ara ja podem dir orgullosos que som valencians.

En aquesta legislatura, en matèria educativa el canvi ha sigut excepcional: hem augmentat en 40.000 alumnes les beques de menjador; hem garantit els llibres de text a tot l’alumnat amb Xarxa Llibres; hem cobert el 75% de la demanda de 2 anys; hem ampliat les places docents en 6.000 més; estem invertint 1.300 € més per cada alumne i hem reduït la ràtio d’alumnes per aula dels 28 amb el PP, a 22 alumnes per aula ara, amb Compromís al Govern i amb Vicent Marzà.

En definitiva, el canvi amb Compromís no s’atura!

*Diputada de Compromís a les Corts Valencianes