Hui és un dia molt especial. I alhora, un dia molt bonic perquè, en general, la majoria passarem els últims minuts de l’any amb gent que estimem, bé en la família, bé amb els amics. I serà un moment per fer balanç del que hem fet en els darrers dotze mesos i també per posar-nos els objectius per encarar l’any que anem a estrenar.

El resum que millor defineix el que hem realitzat des del nostre equip de govern és la continuïtat en el treball i en la gestió del nostre ajuntament. I ho hem fet, fonamentalment, en tres grans àmbits: en el social, en l’urbanístic i en l’econòmic. Pel que fa al primer, Betxí se situa en estos moments prop del que es denomina plena ocupació. A més a més, des de l’àrea de benestar social s’ha treballat intensament per avançar a bon ritme en matèria de dependència. I per arrodonir la feina, hem aconseguit una subvenció de més de 18.000 € per adquirir el primer mobiliari de cara a l’obertura del Centre de Dia. Un primer pas en la bona direcció.

Betxí es troba immers en un canvi de model urbanístic, posant les persones com a eix central en la transformació dels carrers i places i en la reconversió del trànsit rodat pel municipi amb el desviament dels vehicles pesats pel Puntarró i amb la posada en funcionament de vora dos kilòmetres de carril bici urbà i d’espais peatonals.

Finalment, en l’àmbit econòmic s’ha continuat treballant de valent per obtindre números positius i reduir el deute provocat per la nefasta gestió econòmica de l’anterior govern popular, que va situar el consistori pràcticament en la bancarrota.

En estes hores que queden de 2018, mirem amb optimisme el que ens ve. Perquè hem fet la feina ben feta i hem de continuar avançant per la senda correcta. Fem el propòsit de seguir millorant i fem-lo amb els gallets de taronja que enguany acompanyaran les campanades.

Bon any a tots.

*Alcalde de Betxí