Estem a una setmana de les eleccions municipals i el treball d’aquests últims quatre anys avala la nostra candidatura a governar Castelló.

Compromís hem demostrat ser la garantia d’un govern progressista al País Valencià i a Castelló hem sigut el motor del canvi que la ciutat de Castelló va demanar a les urnes el 2015. Ara, quatre anys després, tornem a eixim a guanyar les eleccions municipals per a transformar la ciutat que volem, la ciutat amb la qual somiem i per la qual ens hem deixat la pell treballant tant a l’oposició com al govern del Grau.

Quatre anys que han servit per a transformar la cultura a la nostra ciutat, construir els fonaments necessaris perquè Castelló siga i exercisca la capitalitat cultural que mereixem i aconseguir que siga una ciutat de drets i oportunitats on tothom cap, on tothom tinga un present i un futur digne.

Aquests últims 4 anys hem treballat molt però el que hem construït és fràgil i està sent amenaçat constantment per la dreta que no vol perdre privilegis. Per això és fonamental votar a Compromís el pròxim 26 de maig, perquè no podem permetre que els corruptes, els senyorets i l’extrema dreta ens furten tot el que hem fet i hem aconseguit. Castelló mereix que seguim avançant i hem de continuar amb les polítiques valentes, d’esquerres, feministes, ecologistes; hem de seguir avançant en el model de ciutat de convivència, respecte i llibertat que mereix Castelló.

Una ciutat que treballe i mire per a la majoria, no per als privilegis d’uns pocs, i que no deixa mai enrere a la gent més necessitada.

I Compromís tornarem a donar la cara per la gent que viu en aquesta terra, per la gent que treballa i s’esforça dia a dia, per la gent valenta que mou la ciutat i aporta el seu granet d’arena per fer-la millor des del seu centre de treball, des de l’escola o la universitat i des de cada barri. Donem la cara per la gent que s’estima Castelló i necessita que continuem avançant.

SEGUIREM donant la cara per fer front els corruptes i els feixistes. I ho farem pel Castelló igualitari, pel Castelló LGTBI, pel Castelló antiracista, pel Castelló Cultural, pel Castelló sostenible, pel Castelló accessible i amb infraestructures dignes, per la ciutat educadora... Pel Castelló que volem, que és de totes i tots, sense defallir. Per això necessitem tindre més força que mai a l’ajuntament de Castelló, per garantir que tot allò pel que sempre hem lluitat i hem somiat, no quede en un calaix. Eixim a guanyar per tota la gent que s’ha deixat la pell per aquesta terra abans que nosaltres, i per tota la gent que vindrà, per deixar una ciutat de drets d’oportunitats per a les nostres filles i fills.

El canvi, amb Compromís, ha arribat per a quedar-se a la ciutat de Castelló i ara cal que, entre totes i tots, el fem irreversible. El pròxim 26 de maig direm NO a l’amenaça constant de l’extrema dreta, a l’odi i a la intolerància. El pròxim 26 de maig eixirem al carrer per votar per tot allò que volem i que valorem. El pròxim 26 de maig omplirem les urnes de somriures.

*Candidata de Compromís per Castelló