La gent de Compromís vam arribar a les institucions dient que faríem polítiques amb valentia i així ho hem fet. Quatre anys de govern i tres anys de legislatura a Madrid han donat per millorar la situació de les polítiques valencianes i per a portar la veu dels pobles de Castelló a Madrid. La gent dels pobles de Castelló ho saben i per això omplim places, carrers i teatres.

No ha sigut fàcil, vint anys de desfeta per part de la dreta corrupta han generat que tinguem una legislatura de tapar forats. Compromís hem sigut la clau del canvi i hem garantit la valentia que el PSOE no ha tingut en altres autonomies. Hem dignificat les nostres institucions, hem governat d’una manera honrada i hem perseguit els corruptes. Hem demostrat que una altra manera de fer política és possible. La nostra feina és, ha sigut i serà la nostra millor bandera.

Volem continuar millorant la vida de la gent, invertint en sanitat, millorant l’educació, garantint l’aplicació de la llei de dependència. També impulsant la nostra economia, defenent la nostra taronja i el taulell, ajudant a crear més ocupació i de més qualitat. Portant la veu dels pobles de Castelló a Madrid i deixant-nos la pell per aconseguir un finançament i unes inversions justes.

Seguim negociant un finançament que permeta ampliar la inversió per a fer polítiques per a les persones i garantir els nostres serveis públics. Inversions que milloren la comunicació i les infraestructures dels nostres pobles, però també que generen ocupació de qualitat al nostre territori.

El 28 d’abril mantenim la dignitat viva, continuem amb els ulls ben oberts enfront de la corrupció, del menyspreu i de les retallades de serveis públics. A la Generalitat valenciana i al Congrés, fem que les polítiques del canvi siguen imparables.

*Cap de llista de Compromís al Congrés per Castelló