El dimecres passat dimitia Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunidad de Madrid. La puntilla li la van clavar Mariano i Soraya a conseqüència del viral vídeo de les cremes furtades, tot i que Rajoy ja havia tret el mocador blanc molt abans per enviar-la als corrals. A conseqüència del seu màster fals però, sobretot, per haver mentit públicament de forma sistemàtica en eixe afer.

El Partit Popular de Betxí va traure, en les últimes eleccions municipals, dos representants. En el pas de la legislatura han anat dimitint successivament i ara anem pel 9 de la llista, d’un total de 13.

EN POLÍTICA es pot defensar qualsevol causa i opinió, és lícit i acceptable, però no basades en falsedats. I això és el que, lamentablement, estan fent en les darreres setmanes els populars locals. L’última, a propòsit del cotxe de la policia. Perquè publicar que en el 2011 tenien un precontracte per a l’adquisició d’un cotxe amb l’equipament de seguretat per 14.000 € no és sinó faltar a la veritat. I més, si es té en compte que precisament l’últim vehicle policial que va comprar el PP a Betxí va costar la fredolera de 50.456 euros.

Sí, han llegit bé, més de 50.000 euros de les arques municipals que es van destinar a adquirir un mastodonte anomenat Nissan Pathfinder, que cada vegada que omplia el dipòsit ens costava un ull de la cara.

Que els populars de Betxí donen consells en matèria econòmica és, com a mínim, arriscat i agosarat, i em recorda a la dita de Rajoy consejos vendo que para mi no tengo. Convindria que la tingueren en compte, perquè segur que discrepàncies polítiques en tindrem, com és lògic i normal, i ens podran criticar açò o allò per diferències de criteri. Però amagar-se en la mentida per fer política no només fa mal al nostre poble, sinó també a ells mateixa, ja que corren el perill d’acabar com Cifuentes.

*Alcalde de Betxí