Vila-real té l’opció de tornar a mirar al futur amb esperança i de no deixar escapar més oportunitats. I això passa perquè aquest diumenge tu faces ús de la clau del canvi.

Si t’agradaria que els carrers de Vila-real estigueren més nets i fora més agradable passejar per les places i jugar als nostres jardins, tu tens clau del canvi.

Si creus que no és justa la pujada d’impostos que hem patit i t’agradaria que el nostre ajuntament reclamara al Govern una revisió a la baixa dels valors cadastrals que fera possible baixar els impostos, tu tens la clau del canvi.

Si vius a la zona centre de Vila-real i el teu metge de família també estava al centre de salut Torrehermosa i t’agradaria recuperar eixe servei, tu tens la clau del canvi.

Si t’agradaria poder triar el centre educatiu on vols que estudien els teus fills i que no siga l’administració la que trie per nosaltres, tu tens la clau del canvi.

Si els teus fills estudien Primària l’Angelina Abad o al José Soriano i t’agradaria que no hagueren de desplaçar-se a l’altra punta del poble per estudiar Secundària i tingueren un institut prop de casa, tu tens la clau del canvi.

Si els teus fills han estudiat l’Educació Infantil al Carlos Sarthou en barracons o són alumnes de Concepción Arenal, Escultor Ortells o Pascual Nácher i segueixen sense tindre gimnàs, tu tens la clau del canvi.

Si creus que és una barbaritat que un ajuntament com el nostre gaste cada any 1.500.000 euros en publicitat i propaganda, competint amb Barcelona, Madrid, València o Pamplona, tu tens la clau del canvi.

Si tu penses que no és just que els nostres clubs paguen taxes per entrenar i jugar els seus partits en instal·lacions municipals o t’agradaria disposar d’un servei d’ambulància per a les competicions, tu tens la clau del canvi.

Si tu també formes part d’una associació local i t’agradaria que el nostre ajuntament no estiguera anys sense pagar-vos una subvenció, tu tens la clau del canvi.

Si vols que Vila-real no seguisca perdent oportunitats de creixement econòmic i s’impulse el polígon industrial de la carretera d’Onda, es done una solució a l’Espai La Vila o es bonifique l’IBI a les Pimes que creen nous llocs de treball, tu tens la clau del canvi.

Si eres llaurador i pateixes cada dia el lamentable estat del camins rurals del nostre terme o segueixes esperant les ajudes que l’ajuntament t’ha promés, tu tens la clau del canvi.

Canviar aquesta situació és possible i està a les teues mans. Ens posem a la teua disposició i si tu ens dones la teua confiança aquest diumenge, el meu equip i jo treballarem amb força per que els veïns torneu a ser els protagonistes d’esta ciutat.

Esta és l’única clau que farà possible que un nou temps s’obriga a la nostra ciutat. Contem amb tu. Per Vila-real, suma’t al canvi!

*Candidat del PP a l’alcaldia de Vila-real