La il·lusió de qui regala és el lema triat per l’Associació de Comerç i Serveis de l’Alcora (ACOSAL) per a aquesta campanya nadalenca. Un eslògan que resumeix molt bé l’esperit d’aquestes dates i que posa l’accent en la importància i la satisfacció de fer sentir bé als altres.

Sens dubte, il·lusió és el que transmeten els comerciants del nostre poble en el magnífic vídeo que han elaborat i que pot veure’s a través de les xarxes socials. Gravat, a més, en un marc tan representatiu com és la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda, en procés de recuperació.

Seran ells i elles els que iniciaran la programació nadalenca de l’Alcora amb els Mercats de Nadal, dels quals podrem gaudir aquest dissabte durant tot el dia. Estaran situats en diferents enclavaments: plaça d’Espanya i plaça Sant Roc i carrers Camí Nord i Hermano Martín Salvador. Ens esperen moltes sorpreses, comptarem amb una visita molt especial, la del Pare Noel, i per a agafar forces, xocolatada popular. Que ningú s’ho perga.

Recomane comprar en el comerç local. Sempre. Per moltíssims motius, perquè guanyem tots. En aquesta ocasió, en concret, anime a realitzar les compres nadalenques al nostre poble. En fer-ho, ens trobem amb molts avantatges: la millor atenció, els millors productes… Qualitat, varietat… tot el que busques… a l’Alcora ho tens.

Vull recordar també que, recentment, els comerços i serveis alcorins, juntament amb l’Ajuntament, han posat en marxa La Mancerina, una targeta de fidelització que té com a objectius beneficiar els clients i fomentar les compres en el comerç local. Així que, a tot l’esmentat abans, sumem que comprar al nostre poble també té premi.

A més dels Mercats de Nadal, aquest cap de setmana l’Alcora acollirà un munt d’actes: El II Concurs de Curtmetratges- Alcurt 2019 (projecció dels curts participants i gala de lliurament de premis), visita als participants en el Concurs de Betlems i Aparadors organitzat per La Salle, concert de l’artista alcorí Scrig a benefici de l’Associació Castelló contra el Càncer (ACCC) i l’espectacle musical Renàixer de presentació de l’associació Mudart. Viu l’escena, que sorgeix gràcies a les inquietuds artístiques dels alumnes, exalumnes i professors de l’IES l’Alcalatén.

No em cansaré de dir-ho, l’Alcora està més viva que mai.

*Alcalde de l’Alcora