Com ja han comunicat alguns mitjans, Compromís serà la responsable de gestionar l’àrea de Promoció Econòmica, juntament amb Ocupació, Formació, Projectes Europeus, a banda de Cicle de l’Aigua, i Transició Ecològica. Fa uns mesos ja vaig escriure un article respecte a Compromís i la gestió de les polítiques econòmiques que hem dut a terme en aquests quatre anys de govern.

Moltes eres les persones que eren escèptiques amb la nostra gestió en aquesta àrea tan important al govern valencià, però hem demostrat que les polítiques han sigut encertades. Som humils i sabem que encara queda molt per fer perquè el món en què vivim cada vegada és més incert i igual que les empreses s’han d’adaptar a aquest món tan volàtil i canviant. Nosaltres hem d’ajudar-les en aquesta adaptació.

Ara tenim un nou repte, el repte de portar la nostra gestió a nivell provincial. Estem convençuts que demostrarem que Compromís ha vingut per fer polítiques valentes que ajuden als nostres pobles de Castelló a lluitar contra la despoblació. La nostra tasca des de l’àrea de Promoció Econòmica serà molt important perquè hem de fer que es generen noves oportunitats laborals que fixen població i per això també reclamarem que vinguen les inversions necessàries de l’administració que siga per fer als nostres municipis atractius per la generació de noves oportunitats empresarials. Nosaltres eixirem a vendre siga a on siga que Castelló és una província plena d’oportunitats que descobrir.

*Diputada de Promoció Econòmica