L’Ajuntament de Nules ha convocat el I Concurs de Fotografia Platges de Nules amb la finalitat de preservar els habitatges de primera línia de la platja, per aquest motiu la temàtica estableix dues categories. Una primera anomenada Patrimoni referida a les casetes com a atractiu patrimonial i arquitectònic a mantindre i preservar; i una segona Social amb la qual es vol reflectir la forma de vida particular en aquests habitatges de primera línia de platja.

Nules té un gran patrimoni cultural a la platja i cal donar-li visibilitat. Aquest concurs de fotografia servirà per a promocionar-lo i donar-lo a conéixer. Amb aquest concurs volem contribuir a sensibilitzar i difondre el valor històric, social i patrimonial d’aquest conjunt arquitectònic. A més, té unes bases enfocades cap a totes les persones que estiguen disposades a participar-hi i captar el millor d’aquests habitatges que es troben a primera línia de la nostra platja.

S’atorgarà un primer premi de 750 euros a la millor fotografia, un segon premi de 150 euros i un tercer premi de 100 euros per a cadascuna de les dues categories. La participació està oberta a tots els fotògrafs, aficionats o professionals a escala nacional.

La data límit d’admissió de fotografies és l’1 de setembre i els premiats seran elegits a mitjan setembre. La participació es pot fer presencialment o enviant les fotografies per correu postal a l’Oficina de Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Nules. Les bases es poden consultar al web municipal www.nules.es

*Alcalde de Nules