Aquesta setmana he estat triada diputada provincial per Compromís i he de dir que, tot i que vinc de la segona ciutat més gran de les comarques del nord, la meua vocació és 100% municipalista.

Així ho he demostrat com a directora general d’Internacionalització durant els darrers tres anys a la Generalitat, creant programes perquè tots els municipis --sense tindre en compte el nombre d’habitants, localització, ni tresoreria-- els pogueren implementar de manera gratuïta. Aquesta no ha sigut una tònica únicament meua a l’hora de treballar, sinó de tota la Conselleria d’Economia Sostenible, on el conseller Climent ha tingut sempre clara la importància de crear programes que arribaren als ajuntaments de tot el territori valencià.

Les passades eleccions municipals es va obrir una nova oportunitat per a gestionar la Diputació després de 24 anys del PP. El nostre model se centra en ajudar els pobles més necessitats i no en ser una xarxa clientelar. Volem treballar per un model de Diputació que sume amb altres administracions per tal d’arribar on a soles seria més difícil fer-ho. Volem una administració eficient i evitar duplicitats perquè, al cap i a la fi, els diners són de totes i tots, i no només de qui els gestiona.

Vinc de Vila-real, la segona ciutat més gran de Castelló, però no només vaig a treballar per la meua ciutat des de la Diputació, ho vaig a fer per tots i cadascun dels 135 municipis de les nostres Comarques, igual que ho faria des de la direcció general o des de qualsevol altre lloc.

Vull agrair als meus companys i companyes de partit el seu suport per a representar Compromís a la Diputació de Castelló, en una sessió on vaig tindre la gran satisfacció de ser la persona més votada. Moltes gràcies!

*Representant de Compromís a la Diputació de Castelló