El passat 15 de juny va fer un any que vaig jurar el càrrec com a regidora a l’Ajuntament de Vinaròs. Iniciàvem una nova legislatura amb moltes ganes de dur endavant els nostres projectes. Des d’ací, agrair a tota la ciutadania que va confiar amb nosaltres, a qui m’agradaria fer-li un breu resum d’aquest exercici.

En l’anterior legislatura, Compromís formava part de l’equip de govern amb el PSPV i TSV. En l’actualitat, treballem a l’oposició, ja que els anteriors companys no ens van deixar alternativa. Les negociacions van ser molt dures i vam haver de refutar l’oferiment d’una regidoria buida de contingut.

Ara mateix, a Vinaròs es governa en minoria i depenen d’un vot per a qualsevol aprovació, entre elles, la del pressupost. Potser per aquesta raó van començar novament els oferiments perquè Compromís entrara a l’equip de govern. Aquesta vegada, amb la regidoria de festes al complet i no amb només quatre d’elles, com va passar anteriorment.

Enmig d’aquest escenari, va aplegar la pandèmia de la covid-19. Per una vegada, tots els partits polítics ens hem posat d’acord per afrontar aquesta situació tan excepcional que ens ha tocat viure. Malauradament, no sempre ha sigut així, ja que l’equip de govern ens va vendre transparència i últimament ens assabentem dels assumptes d’interés municipal per la premsa Lamentem aquestes actituds i esperem que ens informen de totes les actuacions.

A pesar de tot, seguim en la mateixa energia que el primer dia i no ens cansarem de lluitar per fer un Vinaròs millor. Per a nosaltres, les persones sempre són el primer!

*Portaveu Compromís per Vinaròs