Després de què al 2016 es perpetrara novament el catastrazo del PP-ARB, com en els últims 10 anys, ens hem topat que l’actual govern no ha sigut capaç d’executar cap actuació a destacar en forma d’inversions al llarg de tot l’any. Açò va de retro, perquè al 2015 va passar el mateix.

Conseqüència d’açò, ens trobem que, al 2017, l’Ajuntament disposa de 4 milions d’euros per a destinar a inversions. Esta xifra grotesca contrasta amb l’abús recaptatori al qual el consistori sotmet cada any als veïns. Ens agradaria que es tornaren estos diners de manera ponderada als contribuents, però el ministeri de Montoro obliga a l’Ajuntament a què siguen destinats a inversions financerament sostenibles.

Dit açò, i davant de la manca de projecte de l’equip de govern, els grups de l’oposició (Compromís, PSOE i Ara Benicàssim) hem presentat una bateria de propostes sobre on podrien destinar-se estos diners. Cal destacar la posada en valor del Quadre de Santiago; un centre cívic amb oficina administrativa a la zona Benicàssim Sud; la instal·lació de faroles solars al carril bici entre el casc antic i el Mas de Frares; i la reparació de voreres a Benicàssim Sud i Joan XXIII, entre altres, fins a un valor de dos milions d’euros.

Doncs bé, sense pensar-ho dos voltes, i com l’equip de govern no té projecte per a Benicàssim més enllà de posar mig ponts sobre el barranc i trencar voreres noves per a tornar-les a fer, des de Compromís tornem a presentar més propostes.

Malauradament, ens temem que tot quedarà en paper banyat per este Govern incompetent, que no executarà res i així continuarà el dia de la marmota fins l’any 2018, improvisant i buscant solucions de bombero torero. Mentrestant, l’apèndix taronja del PP dirà «sí a tot» sense pestanyejar… Quina tropa!

*Portaveu del grup Compromís a l’Ajuntament de Benicàssim