Sabeu una cosa? Cada dia som més. Des que vaig entrar en política, el número d’afiliats anava cap avall, doncs la política no passa pel seu millor moment, però, de sobte, alguna cosa està passant que totes les setmanes tenim alguna petició d’alta a la nostra agrupació local.

Sincerament, el treball diari dóna els seus fruits. La ciutadania té clar que té un govern local amb una única ambició: millorar l’Alcora. Un govern local que tan sols té un interès: fer de l’Alcora un poble millor. Un govern local que té uns objectius definits: governar al costat dels seus veïns i veïnes, escoltant-los, per tal de prendre les millors decisions, i actuant sempre per l’interès general.

Fa poc més de sis mesos que els veïns van decidir que un grup d’alcorins i alcorines dirigirem el nostre consistori durant els propers quatre anys, i en això estem, prenent decisions a diari per millorar el nostre poble.

En aquest mesos, hem fet passos importants per a ampliar els serveis que ofereix el consistori, per això, ara els dijous per la vesprada es poden fer tràmits al nostre ajuntament, o els joves en època d’exàmens tenen oberta la biblioteca municipal moltes més hores. Per no parlar de tot el que s’ha treballat perquè en 2020 puguem obrir el centre de dia, posar en funcionament el servei de bus urbà pel terme municipal de l’Alcora, disposar d’una zona d’acampada en Sant Vicent i ampliar l’oferta d’educativa de 2 a 3 anys.

No parar mai, això és el que sempre els dic als meus regidors. Ens devem als alcorins i alcorines les 24 hores del dia. La gent ens va votar perquè sabien que érem com la majoria d’ells, treballadors, però amb vocació de servei públic per a governar per a tots i totes.

Tenim les idees clares, sabem d’on venim, on voler arribar, però, sobretot, sabem que som el govern de tots. Dels que pensen com nosaltres i dels que no, dels que ens van votar i dels que no.

Sempre que demane consell per a prendre decisions m’agrada escoltar el que milita al meu costat i també el que està a les antípodes del meu pensament, perquè en política no sempre és blanc, ni sempre és negre, a vegades el gris pot ser una opció majoritària per a governar per a tots.

Queda molt per davant, però estem en un moment il·lusionant, en el qual, cada dia, es suma més gent al nostre projecte. Anem pel bon camí.

*Alcalde de l’Alcora