El nou equip de govern d’Onda sempre ha considerat que la ciutat ha de tenir un teixit associatiu viu i dinàmic i que l’Ajuntament té la obligació de fomentar la seua creació afavorint i recolzant totes aquelles activitats que permeten desenvolupar la seua tasca en la societat. Des d’estes premisses va néixer l’actual edifici d’associacions, on els col•lectius onders disposen de locals per portar a terme la seua activitat. També reben una ajuda econòmica municipal. Concretament, el consistori aporta aquest any 1,2 milions d’euros en convenis i subvencions.

És curiós que el PP, que en la passada legislatura va oblidar a les associacions, ara es dedique a donar lliçons de què cal fer o com s’ha de gestionar. Un dels casos més recents va ser la seua petició en premsa de desbloquejar les subvencions als col•lectius. El principi de la doble moral va quedar patent en aquest grup de la oposició quan a la comissió per a la aprovació no van votar a favor. En definitiva, “haz lo que digo, no lo que yo hago”.

Fa temps que els onders no esperen res del PP local. Ho van comprovar amb la seua política autoritària quan governaven i ho veuen ara amb les mentides des de l’oposició. Mentre, el equip de govern treballa perquè la nostra ciutat avance conjuntament com a societat, tot i que alguns, com el PP, s’obstinen a posar pals a les rodes de forma partidista. H

*Alcalde d’Onda