Com vostès sabran, la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana ha posat en marxa un pla, anomenat Edificant, per a la millora de les infraestructures educatives de la Comunitat Valenciana. Un pla que comptarà amb la col·laboració dels ajuntaments per tal de conèixer les necessitats de cada municipi en matèria d’instal·lacions per a la formació.

Al meu parèixer, tot un encert comptar amb l’opinió dels consistoris, ja que som la institució més propera a la ciutadania i sabem els problemes que tenen les nostres ciutats millor que cap altra administració. Al mateix temps, a Onda, significa una nova col·laboració entre administracions, un fet que en aquesta legislatura s’ha vingut repetint contínuament i que no era tan comú a la legislatura anterior.

Ja hem aconseguir l’autorització de la Conselleria per a iniciar els tràmits per remodelar i millorar el Centre d’Educació Infantil Sambori i la Secció de l’IES Serra d’Espadà, que gràcies a aquest pla es podrà convertir en un institut independent i la nostra ciutat comptarà amb dos centres d’aquest tipus. Açò, significarà una millora notable en les instal·lacions educatives a la nostra localitat, beneficiant als més menuts i a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius que veurà incrementada la seva oferta per tal de formar-se i veurà com milloren les condicions en les que ho fan. En definitiva, millorem la seva situació.

PER A MI, com alcalde d’Onda, sempre ha segut una prioritat l’educació. Sabem que en la formació està el futur i volem que les i els joves d’Onda puguen formar-se en les millors condicions possibles, ja que és important.

Amb aquest pla Edificant, no només anem a millorar els edificis educatius de la nostra ciutat, estem construint el futur de la nostra ciutat i complint el compromís que vam adquirir amb la Secció del Serra d’Espadà de crear aquest nou institut que beneficiarà a totes i tots. L’actual equip de govern que dirigisc a Onda vol construir la ciutat entre totes i tots i per això sempre actuarem en benefici de la qualitat de vida de la ciutadania.

*Alcalde d’Onda