La Plataforma per la Dignitat del Llaurador va presentar la iniciativa de promoure el consum de taronja valenciana el passat mes de novembre a la localitat de Nules.

Fins la data, un total de 38 comerços, negocis i empreses de Nules s’han adherit a la Campanya de Conscienciació de Consum de Taronja Local que promou l’Ajuntament de Nules a instàncies de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador.

«Mengem taronja valenciana: és sana, lliure de plagues, compleix les normatives, és la nostra, la millor», és el lema amb el qual es vol conscienciar a qualsevol consumidor mitjançant aquesta campanya amb la qual es busca a més la diferenciació davant d’altres taronges que hi ha al mercat.

Amb aquesta campanya es vol promocionar també i com es lògic per la seua qualitat, el consum de taronja de proximitat i Nules l’està promocionant junt a altres 16 municipis de la Plana penjant cartelleria en diferents llocs públics, comerç local, magatzems de taronja, entre altres empreses del sector citrícola de la nostra població que volen adherir-se a la campanya. De fet, cada volta són més els comerços interessats i esperem que en breu també ho facen les grans superfícies instal·lades a Nules.

LA PLATAFORMA per la Dignitat del Llaurador va presentar aquesta campanya a Nules el passat mes de novembre amb la qual reprenia la seua activitat reivindicativa amb la intenció de conscienciar primer el consumidor valencià per a arribar després a l’europeu. En aquest sentit s’està treballant en una cartelleria en anglés que farem arribar a Brussel·les on es troben els organismes agraris europeus.

*Alcalde de Nules