L’Ajuntament de Nules ha presentat les principals novetats que inclourà la cavalcada de Reis d’enguany assenyalant com a la més destacada l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Nules amb tren.

A més, també participen per primera vegada membres de l’associació ESTEM, el gegant de Nules anomenat Gilabert juntament als cabuts a càrrec de l’Associació Cultural la Corretjola, i la Banda Jove de l’Associació Artística Nulense, que torna a formar part de la cavalcada de Reis de la nostra població després d’uns anys.

Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’estació de Nules el dia 5 de gener a les 17.30 hores per a participar en la cavalcada que començarà a les 18.30 hores pel recorregut tradicional amb començament a l’avinguda de la Constitució i finalització a la plaça Major.

Els dies 2, 3 i 4 de gener en horari d’11.00 a 13.30 i de 17.30 a 19.30 hores tindrà lloc a la plaça Major la Fira de Reis amb activitats i atraccions per als més menuts.

Divendres 3 i dissabte 4 de gener el patge reial estarà a Nules i també a Mascarell per a rebre les cartes de tots els xiquets i les xiquetes d’aquestes localitats.

Per tercer any consecutiu els xiquets i les xiquetes de la població de Nules podran parlar amb els Reis Mags per videoconferència, gràcies a l’adhesió de l’Ajuntament al projecte anomenat Los Reyes Magos TV Ilusión Colectiva de l’Associació Cultural LP que té la col·laboració de l’ONG Infancia Sin Fronteras.

Les persones interessades en participar han de sol·licitar una videoconferència amb el Rei Mag que vulguen i han de demanar un codi al registre d’entrada de l’ajuntament.

Bones festes per a tots!

*Alcalde de Nules