Ja han passat més de tres mesos des que vaig anunciar la meua candidatura. Compromís em va donar l’oportunitat de fer un pas endavant i treballar per allò que tant estime, el meu poble. No ho vaig dubtar gens i de seguida em vaig ficar a pensar en la gent que m’agradaria que pujara al meu barco per afrontar junts este repte.

Em sent un privilegiat per comptar amb un equip tan vàlid. Les nostres senyes d’identitat seran l’esforç, la il·lusió i la voluntat de millorar Borriol. Som una llista renovada que no deixarem de banda l’empresa encetada per Silverio i pels companys i companyes que estan a l’equip de govern, ja que ens han marcat la senda a seguir.

LA MOTIVACIÓ per millorar la vida dels borriolencs i borriolenques és elevada, perquè si d’alguna cosa podem estar orgullosos en Compromís és que realitzem polítiques per a les persones. Tenim un programa carregat de projectes que esperem dur a terme durant la pròxima legislatura que en poc més d’un mes començarà a caminar. No dubte que tant jo com tot el col·lectiu que m’acompanya treballarem de valent perquè la gent es puga sentir orgullosa del nostre poble i és que hi ha una frase que ens definix molt bé: Algunes persones miren al món i diuen, per què? Nosaltres mirem al món i diem, per què no?

Hi ha una cosa que tinc clara i és que les persones que formem part d’esta llista ens deixarem la pell pel nostre poble i és que l’afany i el goig que tenim per treballar és el màxim que es pot tindre i a això no ens pot guanyar ningú. Sóc conscient que seran uns dies molt intensos i de jornades molt llargues, però amb l’ajuda de la candidatura serà tot més fàcil. Només em queda demanar-vos el vostre suport i que el 26 de maig ompliu de somriures les urnes que ens donen l’alcaldia, perquè puguem seguir fent poble.

*Candidat de Compromís a l’alcaldia de Borriol