Fa unes setmanes, en la presentació de L’Alcora 2030 , destacava que aquest havia de ser un projecte col·lectiu i consensuat, el pla de futur de tots els alcorins i alcorines, sempre per damunt de sigles i personalismes.

Amb eixe irrenunciable objectiu estem treballant, dialogant, escoltant i aportant propostes, entre tots, perquè junts hem de traçar el millor full de ruta per al nostre poble.

Dins de la ronda de trobades que estem duent a terme, dimarts passat vaig tindre una reunió molt fructífera amb exregidors de l’Alcora, de diferents corporacions municipals i diferents colors polítics, als quals vull agrair la seua predisposició a participar en aquesta iniciativa. Sens dubte, la seua experiència al capdavant de la gestió municipal és molt valuosa per donar forma a eixe futur desitjat per tots.

Una altra de les claus de L’Alcora 2030 és que els joves n’han de ser protagonistes. He mantingut aquests dies diverses reunions amb joves de l’Alcora, de les quals he eixit més que satisfet. I és que són moltes i molt interessants i beneficioses per al nostre poble les propostes, tant de present com de futur, que m’han traslladat. Poden estar segurs que no cauran en sac foradat, les estudiarem i tindrem molt presents en l’acció del govern municipal.

També estan sent molt profitoses les reunions que estic tenint amb agents econòmics i socials, amb els portaveus dels diferents grups municipals de l’Ajuntament, etc.

Anem, pas a pas, avançant i sumant, perquè cada peça del puzle és fonamental i totes han d’encaixar per tal de construir l’Alcora que volem, l’Alcora desitjada. I és que aquest pla ens ha de portar a la materialització, durant la propera dècada, de projectes estratègics per al nostre poble, per al benestar i qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Perquè la nostra esdevinga una ciutat cada vegada més idònia per viure, amb més recursos i oportunitats per als seus habitants.

Això no s’aconsegueix de hui per a demà, no n’hi ha prou amb una legislatura. La meua obstinació és fer el màxim possible perquè, qui vinga darrere, es trobe amb unes bases sòlides i el camí traçat per continuar endavant. Si aconseguim que aquest siga el projecte de tots, des del principi, les coses seran molt més fàcils. En això estem. Escoltant a totes i tots. H

*Alcalde de l’Alcora