Tot i tindre més diners, Benlloch no paga. Tenen més diners perquè PSOE i Compromís ens han pujat la contribució a tots els veïns per a recaptar 1.800.000 € més. Tenen més diners perquè enguany PSOE i Compromis van a cobrar a molts veïns un rebut extraordinari de contribució aprofitant la regularització cadastral. Tenen més diners perquè enguany han ingressat 1.763.000 € fent efectiu el conveni que el PP de Vila-real vam firmar amb la Generalitat per al pagament de la nova Biblioteca. Tenen més diners perquè, segons les seues pròpies paraules, enguany la Diputació ens esta donant més diners que mai.

Tenen més diners però no paguen. Ara han aparegut factures sense pagar del 2016 confirmant que Benlloch va mentir quan a principi d’any anunciava que ja havien pagat totes les factures de l’any passat.

TAMBÉ MOLTES associacions continuen esperant a que PSOE i Compromís els paguen les ajudes promeses. No han pagat a les associacions de veïns ni les ajudes de 2016 ni les de 2017. No han pagat a les escoles infantils les ajudes promeses per al curs passat. No han pagat a les entitats socials sense ànim de lucre les ajudes d’enguany, i encara els deuen part de les ajudes del 2015 i 2016.

A més a més, continuen sense tornar a molts veïns la contribució que PSOE i Compromís els han cobrat de més atenent a la nova qualificació del sòl urbà no desenvolupat. Un deute en els veïns pròxim als 500.000 €.

En canvi sí que han tingut 1.535.000 € per a fotos i autobombo de l’alcalde o 2.025.000 € per al Gran Casino, o diners per a comprar un nou coche oficial o contractar més assessors d’Alcaldia.

Demanem a Benlloch que prioritze bé i pague ja el que deu!

*Portaveu del PP en Vila-real