+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

Estimen la mar

 

Susanna Nicolau Susanna Nicolau
18/08/2017

Per tercer estiu consecutiu, l’Ajuntament d’Almassora ha coordinat la realització d’un simulacre de rescat que porta a terme el personal de socorrisme, els serveis mèdics i la Policia Local. Aquests exercicis van estar una de les primeres iniciatives d’Amaya Gómez al capdavant de la Regidoria de Platges i s’han consolidat com a una pràctica necessària per a oferir una resposta ràpida en qualsevol circumstància.

També gràcies a la perseverança del departament de Platges hem aconseguit que el 112 plantege la realització d’un simulacre al litoral d’Almassora i forme a veïns i personal tècnic per a actuar en cas d’incident al Polígon del Serrallo. Ampliar la seguretat és una prioritat en els objectius de l’equip de govern per al districte marítim però també ho són enriquir-hi l’activitat cultural, millorar-hi les infraestructures i fer que siga un espai habitable i familiar. Quan vam assumir el govern d’Almassora a l’estiu del 2015 quedava molta feina per fer. Poc més de dos anys després ja es veuen els efectes de les polítiques valentes.

Hem incrementat els parcs i zones esportives, tant sobre la platja com a les zones residencials; hem millorat la xarxa de col·lectors i hem iniciat els estudis per millorar també la de canalitzacions; hem representat i traslladat les inquietuds dels veïns davant el Ministeri de Medi Ambient per les obres de regeneració i hem creat una reguarda policial que garanteix la presència contínua d’agents. Estem fent de la platja un lloc agradable per als residents.

Acabar amb anys d’abandó, d’urbanisme insensat i de falta de consideració per la nostra mar és una feina intensa. Però també ho són la nostra estima pels espais naturals del poble i el nostre compromís per garantir el benestar dels veïns d’Almassora.

*Primera tinenta d’alcaldessa d’Almassora