Nou capítol histriònic d’un govern de l’Ajuntament de Benicàssim incompetent de totes totes. En esta ocasió per motiu d’un expedient d’indemnització d’empreses que puja vora 170.000 €, de 66 factures i 36 afectats, com ara empreses, autònoms i associacions. En part, són factures que no tenen el crèdit necessari, sense consignació pressupostària i sense complir amb el procediment administratiu corresponent.

Nou cas d’incapacitat i vagància del regidor de torn, el d’Hisenda, el de Festes, i clar, tot amb el vist-i-plau de l’alcaldessa, que per això és la seua titella.

Però ací no queda la cosa.

També inclouen factures amb sobrecostos (es paguen tots els anys 17.000 € en concepte de renting d’unes valles de seguretat per motiu dels festivals) i d’altres factures fraccionades per evitar el concurs obert i atorgar amb endoll eixos serveis als amiguets de torn (60.000 € en total de factures d’activitats esportives al llarg de sis mesos). Factures tòxiques.

El cas és que amuntonen estes factures tòxiques amb les afectades per incompareixença del regidor, les empaqueten i ho presenten al plenari, esperant que aprovem i blanquegem la malaptesa d’un Govern trasbalsat.

La primera cosa que em pregunte és si a aquell que va prestar el servei de bona fe, se li va informar adequadament de que el seu pagament no estava garantit, perquè el govern ja havia esgotat el crèdit d’eixa partida i no havia fet el seu treball.

Ja sabíem que el PP és més perillós per incompetent que per corrupte... Benicàssim és bona prova d’això...

*Portaveu del Grup Compromís per Benicàssim