+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

Firma invitada

El feixisme al parlament valencià

 

BELÉN Bachero
02/12/2019

L’entrada al parlament de Vox ens ha portat a la degradació del debat polític valencià fins a llocs insòlits.

Aquesta força d’extrema-dreta que no respecta el pluralisme social ni polític, ni els Drets Humans, altera el normal funcionament del parlament i trenca consensos bàsics com la lluita contra la violència de gènere i masclista. El seu discurs incitant a l’odi contra les persones més vulnerables: dones, immigrants, col·lectiu LGBTI, o persones amb diversitat funcional (l’altre dia en les Corts van votar en contra d’una iniciativa que demanava ajudar a les persones amb sordceguera) els obsessiona fins a tal punt, que en plena tramitació de la llei de pressupostos de la Generalitat, són l’únic grup polític que no ha presentat cap esmena! No sé si és que s’han oblidat, o que damunt de feixistes, són uns malfeiners!

Si pensàvem que ho havíem vist tot amb l’episodi vergonyós protagonitzat per Ortega Smith, encara ens faltava l’actuació estel·lar de Vox a les Corts, on es van atrevir a mostrar una esvàstica nazi a mig ratllar al costat del símbol comunista, ben ratllat. Una clara provocació que ens va fer moure totes les entranyes. Molts van abandonar l’hemicicle, altres li vam donar l’esquena. No li anàvem a donar el gust al Sr. de Vox de fer-se amb el parlament valencià quan no creuen en aquesta institució i volen eliminar les Comunitats Autònomes per a retornar, com en època franquista, tot el poder a Madrid.

Davant tot açò, Compromís ha impulsat l’Acord per la Democràcia i els Drets Humans a les Corts Valencianes, al que esperem que se sumen tots els grups parlamentaris democràtics, amb l’objectiu de salvaguardar la democràcia valenciana i fer un cordó sanitari davant aquesta formació feixista i totalitarista.

Amb el feixisme no calen debats! Cal combatre’l i fer-lo fora de totes les institucions democràtiques!

*Diputada per Compromís

 
 
1 Comentario
01

Por jps 19:24 - 02.12.2019

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

En vez de pasarse el día llamándoles fascistas, franquistas.... a los de Vox , porque no piensan en los motivos por los que esos millones de personas los votaron. ¿ se han vuelto franquistas,de golpe millones de españoles? No. Se han vuelto fascistas ? No. . En TV3 sacaban todos los días a Ortega Smith en preguntes freqüents para reírse de el y consiguieron lo contrario , les regalaron 5 diputados. Ustedes con las referencias a Vox y los insultos a sus votantes les regalaron 52 diputados. Si siguen así seguirán siendo una fafrica de votantes de Vox.