Assistim a la fi d’un projecte que es demostra acabat, a la fi del model Benlloch!

Un model basat en un lideratge personalista i autoritari. Un model on l’alcalde mai assumeix la seua responsabilitat i sempre culpa a altres dels seus fracassos, culpant inclús als veïns.

Però ja no cola! L’alcalde centra la seua gestió en aparentar més que en gestionar. Moltes fotos i molt poca gestió. I això, que al PSOE de Vila-real els ha sigut molt rentable electoralment, està sent letal per al poble. Benlloch va iniciar el camí dels projectes europeus EDUSI trencant l’acord de treball conjunt impulsat per la Diputació i sis municipis veïns, i anunciant que ell aniria pel seu conter. I la realitat és que hui Vila-real afronta la seua enèsima derrota què ens ha fet perdre 7,5 milions d’euros mentre Castelló, Benicarló, Vinaròs, Almassora, Onda i Borriana s’han repartit 32,5 milions.

EL MATEIX ha passat en l’estació intermodal. L’alcalde va voler liderar en solitari esta infraestructura donant lliçons a tots de com reivindicar-la. Finalment va renunciar a lluitar per ella seguint amb submissió les indicacions dels seus «jefes» a València.

En el temps la seua gestió sempre queda en evidència. El poble està més brut que mai. Molts arbres sense podar o podant-se fora de temporada de forma irresponsable. El camins rurals abandonats. Ajudes socials sense pagar. Milionades malgastades en palaus que no poden obrir per l’elevat cost de rehabilitar-los. És tan gran el caos en el què ha ficat a l’ajuntament que tenint majoria absoluta no ha sigut capaç ni d’aprovar el pressupost d’enguany.

Per al que si que ha tingut temps es per a tornar a pujar-nos la contribució 1.000.000 € més, augmentant el seu record: ser l’alcalde en la història de Vila-real que més contribució fa pagar als veïns.

El model Benlloch ha fracassat i ens ho fa pagar a tots els veïns!

*Portavoz del PP en Vila-real