Els socialistes de Castelló de la Plana vam acompanyar el dimarts a Amparo Marco en la seua presentació com a candidata a l’alcaldia de Castelló. Un acte proper, amb presència de representants d’entitats socials, veïnals i empresarials, en el Teatre del Raval, el mateix escenari en el qual fa quatre anys va arrancar la campanya que va permetre donar una bolcada electoral històrica a la ciutat.

Hem triat el mateix escenari per a recordar que continuem tenint la mateixa il·lusió i ganes de continuar transformant la nostra ciutat. Però ara amb quatre anys d’experiència en el govern i de l’aval d’una gestió honesta, creïble, responsable i amb capacitat d’aconseguir consensos pel bé de Castelló.

Vam escoltar a Amparo Marco com han servit aquests quatre anys per a posar a les persones en el centre de les polítiques municipals, per a acostar-nos als barris i treballar per millorar la qualitat de vida i ens el va recordar un altre socialista i líder veïnal com a Casto Moya. Què important és escoltar i buscar solucions a problemes quotidians. No sempre és fàcil, pot ser que hi haja vegades que no siga possible o que els temps de l’administració no siguen els mateixos que els de la ciutadania, però no serà per falta d’intentar-ho. Això segur que no.

Una proposta que vol consolidar un canvi liderat pels socialistes, amb un ajuntament sanejat, que redueix impostos, que paga dins del termini i en la forma escaient, al servei de la ciutadania i en el qual la paraula corrupció quede fora de la vida pública. I aqueix és l’aval de la nostra gestió: s’ha baixat la pressió fiscal, hi ha hagut una retallada espectacular del deute, s’han elevat les inversions fins als 90 milions d’euros, s’ha incrementat un 650% en les polítiques d’ocupació i el descens de l’atur en 4.000 persones.

*Regidor socialista a l’Ajuntament de Castelló