Fa pocs dies vam rebre una molt bona notícia: el nostre poble, Almassora, és l’únic del País Valencià amb més de 25.000 habitants en què no hi ha llista d’espera en la valoració de les ajudes de dependència. Gràcies a la gran tasca que realitza el personal tècnic, ens situem com el municipi més eficaç en la gestió d’aquesta línia de subvencions. El projecte de municipalització de la gestió que vam iniciar en 2017 ha possibilitat que cap veí ni veïna d’Almassora haja d’esperar per ser valorat ni per rebre l’ajuda que necessiten. Enhorabona i moltíssimes gràcies a totes i tots els que em vau ajudar a posar-ho en marxa i ho heu fet créixer!

Un altre dels fruits de la gestió de Compromís dels últims quatre anys a l’Ajuntament i de la societat civil almassorina és el trinquet. Una instal·lació que esperem que puga obrir les portes molt prompte i que durà el nom del pilotaire almassorí per excel·lència, Antoniet, com a reconeixement també a la seua trajectòria en el nostre esport autòcton. És el premi a l’esforç fet per dur avant durant tots aquests anys l’Escola de Pilota i a pesar de no tindre un espai adequat per entrenar. Sense la tasca del club i de persones com César Beltrán, tampoc no hauria estat possible.

Però tenim altres necessitats. Algunes de les que hem defés com a prioritàries pareix que seran ateses per l’equip de govern PSOE-Cs, com la posada en marxa d’una Agència de Desenvolupament Local per a la formació i l’orientació laboral dels nostres veïns i veïnes o d’una Unitat de Prevenció de Conductes Addictives que vaig impulsar com a regidora de Serveis Socials.

PER DESGRÀCIA, el pacte conservador de la Vila es deixarà fora les millores en la seguretat viària en la platja que vam impulsar, a pesar de ser un els projectes més votats en els passats pressuposts participatius. No tindrem personal tècnic per a donar suport a les àrees de Turisme i Platges.

Tampoc diuen res sobre les solucions als problemes habitacionals ni als de convivència. Esperem no haver d’ampliar la llista i que permeten la continuïtat de les polítiques que vam encetar per a governar per a les persones de la nostra localitat. Eixos són el fruits de la gestió de Compromís que volem que tota la societat almassorina reculla.

*Portaveu del Grup Municipal

Compromís per Almassora