Faraònic: excessivament luxós, enorme, colossal o fastuós. Este és l’adjectiu amb el qual el Partit Popular qualifica els projectes realitzats per l’actual Govern de l’Alcora. També els anomenen capritxos.

Fent un repàs per les actuacions més destacades dutes a terme durant esta legislatura trobem: la construcció d’un nou col·lector d’aigua potable, amb el qual s’ha assegurat el subministrament d’aigua de bona qualitat i de manera eficient a la població; la remodelació dels carrers Sant Francesc i Arquebisbe Gasch, gràcies a la qual esta zona tan transitada és per fi accessible i segura per a tots i totes; la millora de la plaça de l’Ajuntament i la reparació dels pilars del soterrani, actuacions amb les quals s’ha solucionat un greu problema de filtracions que venia arrossegant el consistori; l’adequació del saló d’actes de l’Ajuntament, que a més de millorar la seua utilitat ha servit per a solucionar la falta d’espai per a assajar que tenia la Banda de Música, permetent a més la creació de 3 noves aules a l’Escola de Música; la construcció de les pistes d’atletisme i patinatge; l’adequació i obertura del local del Centre de Dia, que ha permès millorar molt el servei als usuaris de la Unitat de Respir així com renovar la biblioteca; la signatura del conveni amb les farmàcies, que garanteix farmàcia de guàrdia a l’Alcora els 365 dies, evitant el desplaçament a altres poblacions; la recuperació de la Reial Fàbrica, sobren les paraules per explicar la importància d’este fet; noves infraestructures com la depuradora de El Pantano, les millores en la piscina, en el centre de jubilats... Com es pot observar, tot molt luxós, tot molt colossal i fastuós!! Capritxos d’este govern...

Per als regidors del PP, protagonistes de la legislatura més infructuosa per a la nostra localitat (2011-2015), els mateixos que gastaven elevades quantitats en concerts amb beneficis 0 per a l’Alcora, solucionar els problemes i donar resposta a les necessitats els sembla un luxe. Les comparacions són odioses i la desesperació més. Per açò intenten confondre amb mentides, però els fets desmenteixen allò que diuen, evidenciant la manipulació.

*Tinent d’alcalde de l’Alcora