No tinc paraules. Dir que hem complit expectatives es queda curt. Pensant sobre el que escriuria en aquest primer article després de les eleccions municipals una idea centrava el meu pensament: agraïment. Són moltes les persones a les quals vull agrair públicament l’extraordinari resultat del PSPV-PSOE de l’Alcora als comicis.

En primer lloc, moltes gràcies als 2.720 alcorins i alcorines que el passat diumenge van atorgar la seua confiança a l’equip i al projecte socialista a les urnes. Un ampli suport que ens ha permès obtindre la majoria absoluta, cosa que no s’aconseguia a l’Alcora des de l’any 2003.

Mil gràcies a l’equip Falomir, a tots i cadascun dels seus integrants. El treball que han fet és espectacular, quasi sense descans, sobretot ideant i planificant les millors propostes per a millorar el nostre poble. I és que el projecte de futur per a l’Alcora ha sigut prioritari per a nosaltres.

Gràcies a tot l’equip de campanya, amb Juan Luna com a coordinador i Francisco Daniel com a responsable de comunicació. S’han esforçat al màxim perquè tot isquera de la millor manera possible, perquè les nostres propostes arribaren a la ciutadania… i a la vista dels resultats, vaja si ho han aconseguit! Gràcies als meus companys i companyes de l’equip de govern en aquests anys, hem treballat moltíssim, per damunt de sigles, pensant sempre en el millor per al nostre poble. Gràcies també al suport rebut per part del PSPV-PSOE, a tots els companys i companyes del partit que ens han fet costat, no només en la campanya, sinó durant tota la legislatura.

I per descomptat, gràcies a la meua família, als meus pares, germà, parella i amics. Per la seua paciència infinita i el seu amor incondicional.

Puc assegurar que les 9 persones que formem el nou equip de govern treballarem i ens deixarem la pell per tal de retornar amb escreix tota la confiança que han dipositat en nosaltres els alcorins i alcorines. Governarem com fins ara, amb humilitat i de tu a tu. Xafant el carrer i escoltant al veïnat. Moltes gràcies per haver valorat tot el nostre treball. Gràcies per haver-ho fet possible!

*Alcalde de l’Alcora