Aquesta setmana hem tancat a Almassora un cicle polític, eixe que em va portar fa ara dos anys a acceptar el repte de ser la primera alcaldessa electa d’Almassora. Representar un municipi com el nostre, tan divers i heterogeni, ha sigut una tasca complicada però també apassionant, de la qual he aprés moltíssim.

Per això, hui, vull donar les gràcies a tots aquells que m’heu acompanyat en el camí. I els primers, no cal dir-ho, han de ser totes aquelles persones que a les municipals van fer que Compromís per Almassora multiplicara el nombre de regidors a l’Ajuntament.

La primera persona que em va telefonar en conéixer-se els resultats d’aquella nit va ser Merche Galí, qui recorde que em va dir «Susanna, açò depén de nosaltres». I així ha sigut. Perquè els bons resultats econòmics de l’Ajuntament d’Almassora, la baixada de l’atur, i l’increment de les polítiques socials, entre moltes altres mesures, han estat possibles gràcies a la feina d’un equip d’onze persones que ha treballat conjuntament amb un objectiu en ment: fer allò que és millor per al municipi.

No em puc oblidar tampoc dels companys de Compromís arreu del País Valencià, els quals sempre han donat suport a totes aquelles iniciatives que els hem proposat. Gràcies, gràcies i gràcies a aquells representants del govern valencià, com els consellers Vicent Marzà, Elena Cebrian i Rafael Climent que han contribuït, amb la seua presència a Almassora, a solucionar assumptes tan importants com l’inici de les obres del Regina Violant o la dotació d’ús al Centre Tecnològic. La tasca d’alcaldessa és molt exigent i no coneix horaris, ni dies festius, ni vacances. Mai haguera pogut afrontar aquest repte sense l’ajuda de la meua família i, especialment, de la meua germana. Saps que et mereixes un monument.

I per descomptat, mai haguera pogut fer realitat el nostre projecte polític per a Almassora sense el suport dels veïns d’Almassora, amb qui, gràcies al Dia del Veí he compartit conversa, café, felicitacions, preocupacions, alegries i alguna llagrimeta. Gràcies per haver-me permés gaudir del plaer de treballar per als meus veïns i per dos anys en els quals hem vist que és possible fer les coses amb valentia. Així les continuarem fent.

*Regidora d’Almassora