A Compromís sempre hem pensat que les herències són ben rebudes en forma de projectes, iniciatives o millores pel futur dels i les borrianenques, encara que són les no-herències les que estan sent les vertaderes protagonistes en la nostra ciutat. L’oposició segueix argumentant que encara parlem de la seua herència després de tres anys. Des de Compromís seriem els primers que no voldríem parlar d’herències, encara que malauradament, passats els tres anys de govern del canvi, encara hem de parlar de l’herència rebuda, i aquesta sols arriba en forma de sentències o pagaments que han de suportar els veïns i veïnes de Borriana amb els seus diners. I és que les herències són moltes i sobretot, amb grans quanties.

Després de pagar més d’un milió d’euros en expropiacions de terrenys que haurien d’haver-se pagat en 2012, després de tenir que pagar 50.000 euros a un mitja de comunicació, perquè el PP es negava a tindre relació amb ells, o de pagar les pagues extra dels funcionaris del 2012, que es van tindre que pagar en el nostre govern, amb més de 400.000 euros, o els 2.500 euros per modificar una escultura i col·locar-la en un lloc sense consultar a l’artista, no podem deixar d’explicar a la gent que governar amb aquesta herència no és el millor per a Borriana. I es que cal pensar, que tots aquestes herències són inversions o serveis que els veïns i veïnes de Borriana perden, perquè en vegada de destinar-se a la millora de la ciutat, s’han utilitzat per pagar l’herència del PP en la seua gestió. A totes aquestes herències, cal sumar-li aquest mes una herència més en forma de més de 700.000 euros, per a pagar un sentència urbanística per no fer bé les coses en l’època del PP. Mentre es dediquen a desprestigiar la gestió del govern, hem de seguir pagant l’herència rebuda.

Abans d’acabar, hem de donar la benvinguda a Vicent García Sánchez, com a nou regidor de Compromís a l’Ajuntament de Borriana. Una persona responsable que arriba per a treballar pel bé de la ciutadania i de la nostra ciutat. Seguirem treballant amb l’objectiu de recuperar la imatge que la nostra ciutat tenia fa molts anys.

*Regidor de Cultura, Patrimoni i Esports a l’Ajuntament de Borriana