Estem d’estrena. Una estrena de la qual estem molt orgullosos pel pas endavant que suposa per al nostre poble i del qual podran beneficiar-se tant els veïns com aquells que ens visiten i vulguen descobrir l’encant d’Almassora. La nova pàgina web municipal està construïda sobre els pilars fonamentals de la transparència i la participació ciutadana. Especialment rellevant resulta la informació econòmica, sempre complicada de digerir, un apartat en el qual hem apostat per un disseny molt visual perquè la ciutadania sàpiga en què invertim els fons públics. I també quines són les retribucions de l’equip de govern, les nostres funcions i els nostres horaris d’atenció als veïns i les veïnes.

Volem que totes i tots participen d’aquest projecte que és la web municipal i que representa la imatge d’Almassora al món digital. Per això hem creat un apartat d’enquestes on consultarem aquells aspectes rellevants amb els almassorins i les almassorines. Trobar tràmits al portal web serà més senzill que mai, gràcies a la integració de cercadors interns.

Però també volem que aquells que vinguen per primera vegada a Almassora puguen accedir a tota aquella informació d’interés com ara espais d’aparcament, edificis públics, zones esportives... Unes dades que trobaran al mapa del nostre poble dissenyat especialment per a aquest lloc web i al qual afegirem, més endavant, dades sobre el comerç i l’hostaleria locals.

DES DE FA dos anys l’Ajuntament d’Almassora és una administració oberta, dinàmica i que escolta la ciutadania. En consonància amb aquest esperit que defensa l’equip de govern, hem creat una pàgina web que és un reflex de la nostra voluntat d’apropar les polítiques locals a tots els ciutadans i ciutadanes, i de treballar amb absoluta transparència. El resultat d’un bon nombre de mesos de feina interdepartamental i de dedicació de molts professionals del consistori el poden veure i consultar a través de la pàgina www.almassora.es. Els convide a bussejar-hi una estona i redescobrir el municipi d’Almassora a colp de clic.

*Primera tinenta d’alcaldessa d’Almassora