Si vostés han llegit la premsa aquest cap de setmana, ja sabran que la setmana passada va passar per Castelló el ministre De la Serna anunciant a bombo i plateret la futura inversió milionària projectada per a finals del 2019, per fer realitat el necessari i eternament reclamat, Corredor Mediterrani. I es preguntaran què vol dir això, no?, doncs no massa des del meu punt de vista, un poc més de propaganda barata d’un partit que ens ha acostumat a l’engany, a prometre i no complir saquejant-nos els diners públics.

I és que el govern dels popularistes té poc de fiar i de fiable, i si és en matèria d’infraestructures, encara menys veient el menyspreu inversor al qual ens tenen sotmesos als darrers Pressupostos Generals de l’Estat. Miren, van ser ells mateixos els que van guardar al fons del calaix el projecte de la doble via per a parlar de la panacea del tercer carril, que tant defensava Bonig, i que suposava un sobrecost del 40% enfront de la renovació d’una via normal: balafiament made in PP.

I ara ve el ministre a anunciar-nos el Corredor Mediterrani, després d’haver-lo ignorat durant anys i tractat de modificar-lo fins a llevar-li el cognom de Mediterrani i després d’aprovar uns Pressupostos Generals de l’Estat que són un insult per als castellonencs, on no han considerat cap de les esmenes que Compromís va proposar reclamant inversions necessàries per al normal desenvolupament de l’economia valenciana i castellonenca i que ens connecten a la modernitat. Però ells ni cas, segueixen castigant-nos altra vegada, a la indústria, empresaris i empresàries i treballadors i treballadores a ser ciutadans de segona.

Veien tots aquests antecedents i el currículum mentider d’aquesta dreta que ens ha tocat patir durant massa anys, entendran que no ens creem res que no estiga pressupostat i publicat al BOE, coordinat amb la Generalitat, tinga establert un calendari i, per descomptat, licitat. Perquè el grau d’indignació dels valencians en general i del sector empresarial en particular, és màxim; per això reclamarem un tracte que ens garantisca un present i un futur econòmic a la nostra ciutat.

*Regidora de Compromís per Castelló