Una de les estratègies habituals de PSOE i Compromís és crear cortines de fum per ocultar la realitat de la seua gestió. Però el nostre treball està traient a la llum allò que Benlloch pretén amagar. Ja sabem que en el procés per ubicar l’Estació Intermodal la defensa de Vila-real es va limitar a una intervenció de l’alcalde de 5 minuts en una reunió on la Generalitat ja havia anunciat que descartava al nostre poble. Ja sabem que l’ajuntament no va presentar cap dels informes anunciats ni va convocar la comissió promesa, i que de haver-ho fet la puntuació haguera sigut més positiva. Ja sabem que els de Benlloch van incomplir l’acord plenari que els obligava a crear un pla estratègic per defendre l’Intermodal. Ja sabem que hem perdut la Intermodal perquè Benlloch va renunciar a competir per ella.

Ja sabem perquè la ciutat està cada vegada més bruta. Després de 6 anys de gestió, PSOE i Compromís s’han vist obligats a reconèixer la deficient gestió en neteja. Tots patint les conseqüències del model de ciutat que ens imposa Benlloch on és més important la publicitat i popaganda (1.535.000 €) que netejar el poble (1.001.000 €)

Ja sabem que el nou Compromís és un partit que s’alinea amb qui està atacant l’Estat de dret a Catalunya. L’entrada com a regidor de Compromís de qui va ser candidat a l’alcaldia de Vila-real per Esquerra Republicana, és la millor declaració d’intensions d’un partit que pretén seguir els passos independentistes de Catalunya.

Ja sabem que Benlloch no ha invertit ni un euro en 6 anys per donar resposta als problemes d’inundacions que pateixen moltes zones de Vila-real. Els Populars, en la nostra última legislatura, vam crear més de 4 kilòmetres de nous col·lectors buscant solucionar els greus problemes d’inundacions que patien veïns com els del Barranquet. Ara res.

Ja sabem que açò és sols la punta de l’iceberg!

*Portavoz del PP en Vila-real