+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

Tribuna

Jo vote Més Compromís

 

DIANA Belliure
04/11/2019

Tenim damunt una nova cita electoral, la repetició d’eleccions a la qual ens ha abocat el PSOE per culpa d’haver posat els interessos del seu partit abans que les persones. Una repetició que no volíem ningú i que és fruit de la seua incapacitat de dialogar. Durant quasi cinc anys no han sabut deixar de banda la supèrbia i posar per davant les necessitats de les persones.

El fet que Pedro Sánchez no agafara el telèfon quan li telefonava el president de Catalunya és només una mostra més de la falta de voluntat de diàleg dels socialistes. I el diàleg ha de ser el valor bàsic de la política, és fonamental saber arribar a acords. Com també és important deixar d’enrotllar-se en banderes per justificar la violència contra el poble català.

La precampanya ha estat un espectacle lamentable. En lloc de fer propostes reals, el caps de cartell juguen a veure qui la diu més grossa i a traure profit de l’embolic. El PSOE, després de més de 10 anys de vigència de la Llei de Memòria Històrica, decideix traure Franco del mausoleu a setmana i mitja de les eleccions, un acte simbòlic amb el qual donen ales a la dreta mentre les cunetes estan encara plenes de cossos.

I, mentre tot això passa, s’obliden de les persones. Seguim patim l’infrafinançament per part de l’Estat, la manca d’unes infraestructures dignes, estem sense corredor mediterrani ni una AP7 lliure, perilla l’educació pública de qualitat per als nostres fills i les nostres filles i ningú fa complir la Llei de la Dependència. I això només ho podem assegurar des de Més Compromís, l’únic partit que fa política útil per als valencians i les valencianes i que defén els nostres drets en totes les institucions dia a dia i no només quan venen eleccions. Com ho faran al Congrés una companya tan valenta com Marta Sorlí defenent les comarques del nord o Joan Baldoví, qui tampoc ha deixat de treballar incansablement pels interessos del poble valencià.

Per això, encara que no vulgues tampoc unes altres eleccions, encara que no tingues ganes d’anar a votar davant d’un espectacle tan decebedor, no pots quedar-te a casa. El nostre futur està en les mans de tots i totes. El 10N jo, com milers de persones, votaré Més Compromís. Necessitem sumar el teu suport per seguir fent política útil i pel futur de la nostra terra.

*Portaveu del Grup Municipal Compromís per Almassora