Aquest cap de setmana se celebrarà al Grau el primer Carnestoltes organitzat i patrocinat per aquest nou equip de govern. Un carnestoltes pensat per a tots i totes on tenen cabuda diferents espais, edats i gustos. Un Carnestoltes que, malgrat el seu minúscul pressupost, no aplega als 20.000 euros IVA inclòs, quadruplica les activitats ofertades als anys 2013, 2014 i 2015 quan el pressupost més baix ha estat al 2015 amb 38.000€ sense IVA.

A més, aquest any es diposarà de servei públic de transport ampliat. Com tots els divendres i dissabtes el TRAM funcionarà de 22.00 a 1.00 amb eixides cada hora des del Grau i l’UJI però a més hi haurà una línea directa Borrull- Parc de la Panderola cada quaranta minuts el divendres fins a les 03.20 i el dissabte fins a les 6.40.

Una vegada més demostrem que es pot fer més amb menys. Perquè amb la meitat del pressupost timdrem un dia més de Carnestoltes, que començarà divendres; ampliarem les activitats per a públic infantil als tres dies de festa i recuperarem la carpa de festes. I tindrem més transport públic. I això és possible gràcies a una major eficiència en la gestió i molt de treball, ni més ni menys.

Vos convide a tots que sigueu partícips de la nostra festa i que gaudiu de tot el que hem preparat. Carnestoltes Sempre Al Grau! H

*Tinent d’Alcaldia del Grau de Castelló