A l’Alcora ja es respira ambient festiu. Tot està a punt perquè este dissabte comencen les nostres celebracions majors.

Tenim 16 dies per davant, ens esperen més de 150 actes, per gaudir, viure i compartir experiències i moments únics. Què necessari és, encara que siga de manera esporàdica, que es donen situacions excepcionals que ens permeten escapar de la quotidianitat i trobar-nos en els carrers amb familiars, amics i veïns.

Açò és el que ens dóna les Festes del Crist, per açò les esperem amb tantes ganes. I ja estan ací. Ens han portat de nou fins a elles 12 mesos plens d’iniciatives, activitats i projectes.

SI ÉS VERITAT que l’Alcora està ben viva tot l’any, en estos dies es fa encara més palès. Ajuntament, associacions, entitats, comerços, establiments, bars, pubs… unim forces i ens esforcem al màxim pel bé comú.

Començarem amb la coneguda com a setmana cultural. Una de les coses a destacar de la present edició és que podrem gaudir de més exposicions que mai, inaugurarem 10 el primer dia de festes i una el diumenge 26 d’agost. Així mateix, enguany celebrarem el 70è aniversari de l’acte de la Proclamació i el 40è de l’Agrupació Musical l’Alcalatén.

A més d’activitats culturals, esportives, lúdiques, tradicionals, infantils, bous al carrer… la gastronomia local també serà protagonista amb la VII Ruta Gastronòmica del Caragol, que tindrà lloc del 18 d’agost al 2 de setembre, un suculent al·licient afegit per visitar l’Alcora en festes.

Motius en sobren, així que aprofite per convidar a tots els veïns i veïnes de la província a visitar-nos en estes dates.

A Mireia, Lydia i María, la nostra flamant Cort d’Honor 2018, els desitge que visquen i aprofiten les festes al màxim, ja que serà una experiència que no oblidaran mai. I a la comissió de festes i bous, agrair la seua gran tasca, el seu temps invertit desinteressadament per al gaudi de tots i totes.

Tot està llest, el compte enrere en marxa #falten5dies #FestesdelCrist2018 #lAlcora #FestaViva.

*Primer tinent d’alcalde de l’Alcora