Aquesta setmana s’acaben les festes del Crist, però l’activitat a l’Alcora no s’atura. Des de la Regidoria de Cultura, amb Ana Huguet al capdavant, i conjuntament amb les associacions locals, s’està preparant una completa programació per a l’últim quadrimestre de l’any. Al-Qüra Medieval, Ultrasons, Mostra de Teatre Amateur Vila de l’Alcora, Concurs de Curtmetratges-Alcurt, Gelafest, Fira del Mussol, Comboi de Danses, Trobada de Gegants i Cabuts, Fira d’Antiguitats, Fira del Comerç, Concurs de Reclam de Boca, Trobada de Bolilleres, Trobada de Rondalles, Tardor Cultural Infantil, Concurs de Pintura Ràpida…són els principals esdeveniments que ens esperen. L’associació juvenil JDB, Joves per l’Alcora, el grup de danses La Font d’Aixart, la Colla Gegantera de l’Alcora, la Rondalla l’Alcalatén, l’Associació de Comerç i Serveis de l’Alcora, Amics del Parany, l’associació de bolilleres La Alcorina… Són algunes de les associacions que contribuiran a enriquir l’agenda cultural durant els pròxims mesos.

TAMBÉ des de la resta de regidories s’està treballant per tal d’implementar l’oferta d’activitats, perquè aquestes siguen de diferent índole: lúdiques, esportives i saludables, en la natura, socials, tradicionals... Un dels nostres principals objectius és potenciar l’agenda L’Alcora viva, una iniciativa que vam posar en marxa durant la passada legislatura.

La finalitat és que el nostre poble estiga més viu que mai, amb esdeveniments molt variats, i també s’incrementarà l’activitat a les pedanies. Així, a més de millorar i potenciar les activitats existents i consolidar les que s’han iniciat en aquests últims anys, s’està treballant per posar en marxa noves iniciatives, que estic convençut seran molt ben acollides.

A l’Alcora tenim la gran sort de comptar amb moltes associacions i clubs molt actius, que organitzen un gran nombre d’activitats al llarg de l’any. Per això, un dels nostres compromisos és impulsar la celebració d’una fira de l’associacionisme local, per tal de posar en valor tota eixa tasca que duen a terme.

Tot anirà veient la llum. t anirà veient la llum. Ara toca acabar de gaudir de la Festes del Crist 2019, encara queda molta activitat per davant. Una vegada més, vull agrair l’elevada participació en tots els actes. L’Alcora està molt, però que molt viva! I més que ho estarà.

*Alcalde de l’Alcora