Tinc clar que hi han moltes coses que es poden mirar en diferents vidres, però el temps, que és el que dona o lleva raons, amb sols uns mesos ha anat desmuntant eixa ficció creada pel PP on a l’Alcora, amb l’actual govern li va mal... O és el que els agradaria que passara?

Per al PP, des de la pèrdua de l’alcaldia, el poble de l’Alcora ha passat de ser “el país de les meravelles” a poc més que “la terra fosca” i sembla que no passegen pel nostre poble, que no parlen amb la població, sembla que estiguen desconnectats de la realitat, de la ciutadania... sembla que visquen en una “l’Alcora paral·lela”.

Per al PP no fem prou per l’educació, però la realitat és que els xiquets amb XarxaLlibres tenen els llibres gratis; per al PP la inversió feta a la Sala d’Actes de l’Ajuntament és un caprici, però la realitat és que la Banda té nou lloc d’assaig, i ara és més polivalent; per al PP les polítiques en ocupació que es fan són un desastre, però tenim un 25% menys d’atur; per al PP gastem per damunt de les nostres possibilitats, però la realitat és que hem disminuït el deute a menys del 50%;... Podria continuar, però em farien falta massa articles per poder desmuntar “l’Alcora paral·lela”. Perquè una cosa és el que està passant i l’altra el que li agradaria que passara, que és que a l’Alcora li anara mal. I sent objectius, l’Alcora està millor hui que fa 14 mesos en tots els aspectes, en tots, però eixa situació que a l’Alcora li va mal, sol existeix en el seu imaginari, en la ficció, en “l’Alcora paral·lela” (del PP). H

*Alcalde de l’Alcora